Kaizer Skjøtefrie Takrenner

Kaizer Skjøtefrie Takrenner produseres og tilpasses på byggeplassen og blir derfor skreddersydd boligen med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering gir en stor besparelse av tid. Dette gjør at systemet ikke trenger å bli dyrere enn tradisjonelle takrenner.

En vakker takrenneprofil gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom huset og taket. Takrennene har en ren og pen profil. Profilen passer for nye og gamle hus og gir en estetisk oppgradering av boligen. Den unike formen er utviklet med tanke på å danne en sterk konstruksjon. En konstruksjon som beskytter ditt hus mot vann, is og snø.

Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer har en forventet levetid på 30 år ved normal slitasje og normalt bruk. Dette forutsetter løpende vedlikehold og renhold. 

Det gis 10 års garanti mot korrosjonsskader, misfarging og flassing på takrenner og nedløp.

Kaizer Skjøtefrie Takrenner har en vakker takrenneprofil som gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom huset og taket, og gir et mer eksklusivt design.

Takrennene har en ren og pen overflate uten synlige skjøter og kroker. Profilen passer for nye og gamle hus og gir en estetisk oppgradering av boligen. Den unike formen er utviklet med tanke på å danne en sterk konstruksjon. En konstruksjon som beskytter ditt hus mot vann, is og snø.

Skreddersydd og komplett

Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer er et komplett system med fullt spekter av tilhørende deler fra moderne nedløpssystemer, vinkler, avstands- og gradstykker til dreneringsoverganger.

Systemet kan også tilpasses alle tak med forskjellig styrke­grad, avhengig av takflate, takvinkel og klima.

Fargevalg og mettaler

Aluminium

Aluminium er et meget anvendelig og sterkt materialet, og blir i stadig større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egenskaper sørger for at man unngår rust og gir en takrenne med lang levetid.

Kobber

Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som lenkenedløp, spirer, ornamenter og så videre – mulighetene er uendelige!

Sink

Sink er et naturprodukt som tåler å eldes. Med tiden får den en flott patina som bevares år etter år. En takrenne av sink er tidløs, og kan anbefales på de fleste hus og bygninger.

Fargeutvalg

Våre 8 elegante farger er valgt ut ifra de mest populære fargene hos våre kunder. Fargene passer godt inn på de fleste hus, enten du vil ha synlige takrenner eller mer anomyme som glir inn i veggfargen.

Ta kontakt med oss i dag om ditt prosjekt