Energibesparende tiltak I Solåsen Boligsameie

I Solåsen Boligsameie 1 i Oslo har vi jobbet med et stort renoveringsprosjekt, hvor cirka 750 vinduer og 66 ytterdører har blitt byttet. – Arbeidet har blitt utført profesjonelt og samvittighetsfullt!

Det sier styreleder i Solåsen Boligsameie, Constantin Johansen, i en uttalelse til oss i MAC Entreprenør.

Kunden hadde ikke mye erfaring med slike prosjekter fra før og var derfor avhengig av et godt samarbeid fra oppstart til ferdigstillelse, spesielt ettersom MAC Entreprenør sto for hele prosjektet alene.

I tillegg til bytte av vinduer og ytterdører, sto vi også for belistning, montering av vannbrett og alt som hører med i en slik prosess.

– Vi var ukjent med slike prosjekter og det å ikke bruke eksterne konsulenter, men heller å bruke MAC Entreprenør som har spart sameiet vårt for store summer med penger. De er kunnskapsrike og hjelpsomme, og tar utfordringene på strak arm, skryter Johansen.

En annen faktor som ikke akkurat gjorde prosessen enklere, var den kalde og lange vinteren i år. Men med pågangsmot og smarte løsninger ble utfordringene løst av MAC Entreprenørs tømrere.

– Det var mye kulde og snø i vinter, men de klarte likevel å opprettholde levepansetidene på prosjektet. De ble faktisk tidligere ferdig. Alt er nå avsluttet og godkjent fra klimaetaten i kommunen, forteller han videre.

– Dette ble akkurat slik vi forventet av MAC. Upåklagelig tilgjengelighet og service ved oppståtte utfordringer. Vi kan anbefale dem på det varmeste, avrunder Constantin Johansen.

Daglig leder i MAC Entreprenør, Chris Dior Kabashi, synes prosjektet var spennende og er strålende fornøyd med tilbakemeldingen fra kunden.

– Vi bisto kunden fra A til Å. Vi deltok på møter og årsmøte med bortettslaget, hvor vi lyttet til kundens behov og innfridde etter deres krav. Vi var tydelige på at god kommunikasjon var essensielt for å kunne realisere et vellykket prosjekt, forteller Kabashi.

– Til tross for en hard vinter og ekstraarbeider, opprettholdt vi tidsfristene og kvaliteten på arbeidet i de 74 boenhetene. Kommunikasjonen mellom styret, oss og dør- og vindusleverandøren fungerte utmerket, noe som gjorde at prosjektet ble gjennomført på en smidig måte, avrunder Kabashi.

Vi i MAC Entreprenør takker for tilliten og et godt samarbeid!

Faktaboks:

Kunde/oppdragsgiver: Solåsen Boligsameie 1
Leverandør: Moss Dør- og Vindu
Utførende: MAC Entreprenør
Periode: August 2023 til mars 2024.
Prosjektstørrelse: 74 enheter
Boenheter: 5 firemannsboliger og 9 seksmannsboliger

Antall ytterdører: 65 stk.
Antall verandadører: 74 stk.
Antall vinduer: 750 stk.

Vi hjelper deg med å realisere dine byggedrømmer

Trenger du hjelp til oppussing? Går du med en drøm om å bygge? Eller ønsker du å rehabilitere din gamle bolig? Vi kan bistå dere gjennom hele prosessen fra planlegging til sluttføring.

Ta kontakt med oss i dag